• Nieuws
  • Verhalen
  • Voor patiënten
  • Collecteren
  • Contact
Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.

Ongekende veerkracht: de impact van spierziekten in tijdschrift Libelle

Terug naar het nieuwsoverzicht

Op 17 september verscheen er een bijzondere Spierfonds-bijlage bij een van de meest gelezen tijdschriften van Nederland: de Libelle. Met verhalen van patiënten, donateurs en onderzoekers. Voor het Spierfonds is dit een mooie kans om de impact van spierziekten onder de aandacht te brengen.

Ongekende veerkracht

In deze bijlage maken we kennis met broers, zussen, ouders en kinderen die een spierziekte delen en met families die een spierziekte gezamenlijk dragen.

Het zijn stuk voor stuk indrukwekkende verhalen van mensen met ongekende veerkracht. “We weten niet wat de toekomst gaat brengen, maar we hebben ook geen ingewikkelde toekomstdromen. Het hoeft niet altijd beter en mooier, aan het einde van de dag ben ik blij en tevreden als iedereen een leuke dag heeft gehad.”

De impact van spierziekten

Het geven van voorlichting is een belangrijke doelstelling van het Spierfonds. Want als mensen weten wat voor impact een spierziekte op je leven heeft, zullen ze meer begrip hebben voor de mensen die er dagelijks mee te maken hebben. Bijlages bij kranten en tijdschriften zijn een mooie manier om spierziekten onder de aandacht te krijgen bij het algemene publiek. Zo bereiken we met de bijlage in de Libelle maar liefst 1,2 miljoen mensen.

Nieuws over Algemeen

Laden…
Prinses Beatrix aanwezig bij ons wandel- en fietsevenement Het Oranjepad
Algemeen
Algemeen

Prinses Beatrix aanwezig bij ons wandel- en fietsevenement Het Oranjepad

Prinses Beatrix is zaterdagmiddag 5 oktober op het terrein van Paleis Soestdijk aanwezig bij de…